Alahan/Morning Sickness/All day Sickness

if kita ada muntah muntah selalu does it mean baby kita sihat? ada tak yang even though still muntah teruk tapi keguguran. saya pernah keguguran dulu jadi saya nak tau if my bentuk alahan ni sebenarnya clue baby saya sihat and there is no need for me to worry at all.

2 Balas

Muntah selalu pon bahaya sis. Badan kita kurang nutrien dan cecair ntk dibekalkan kepada bayi dan support dalaman kita. Mungkin sis boleh minta pendapat doktor. Semoga dipermudahkan urusan sis ya

Muntah sign of baby sihat tp kena jaga2 kalau muntah yg teruk. Doc akan masuk air utk bg tenaga pd ibu