Kritik Cara Didik Anak

Pernah tak orang lain mengkritik cara anda seolah-olah anda tidak pandai membesarkan anak sendiri?

Kritik Cara Didik Anak
49 Balas

1.ramaii sangatt nak acah2 nak jadi mak bapak jadian macam lahh dia pandai jaga anak sedangkan anak pon tak ade🤨😔🤦🏻‍♀️ 2.ade yang anak ramaii macam lahh dia tahu segalanya sedangkan anak dia pon bukan dia yang jage lepas tu acah2 cakap macam nie "akak nie ramai anak banyak pengalaman nye dari kau tu" 😪🤨🤦🏻‍♀️ dua manusia nie tolong lahh jangan dok sibuk hal orang.. jage hal kau tu dulu😭🤦🏻‍♀️ nak bagi nasihat tapii tak kene tempatnye