Kritik Cara Didik Anak

Pernah tak orang lain mengkritik cara anda seolah-olah anda tidak pandai membesarkan anak sendiri?

Kritik Cara Didik Anak
49 Balas

Biasa juga kena. Padahal tak ada salahnya pun cara kita didik anak, lebih lagi saya ni jenis ibu yg tegas dengan anak-anak, banyak benda yg anak boleh dan tak boleh buat, anak-anak 3 orang semuanya mesti dalam pemerhatian saya, tapi di mata orang sekeliling mesti ada saje yg tak kena. Just ignore it! Janji anak-anak kita dapat sepenuhnya belaian, perhatian, dan kasih sayang dari kita as a parents. Lama-lama nanti orang sekeliling tu sendiri akan tutup mulut.