Kritik Cara Didik Anak

Pernah tak orang lain mengkritik cara anda seolah-olah anda tidak pandai membesarkan anak sendiri?

Kritik Cara Didik Anak
49 Balas

Ada jer.. Husbnd saya sendiri yg ckp saya tak pndai jaga anak padahal dia tu langsung taknak ambil tanggungjawab jaga anak . Masa mula2 baru beranak ,dia akan tengok jer saya uruskn anak tengah mlm& brjaga malam...lps tu dia tidor balik.. Saya jer yg kepenatan, tak cukup tidur jaga anak..Saya tak pandai Mandi kn bayi pun dia prnh ckp "bodoh"sedangkn saya dlm proses belajar cara mndikn bayi yg baru lahir maklumlah anak prtama &langsung tkde pnglmn.. Saya stress sngt2 tapi kuatkn hati jer,saya tegur pun dia akan marah saya balik walaupun tegur baik2.. Saya ni jenis yang malas nak gaduh.. Smoga hati Saya terus kuat 😓