Perangai Pelik masa pregnant

Hi semua. siapa kat sini perasan sendiri bila pregnant tiba2 ada habit atau perangai pelik. saya sejak pregnant suka gigit suami. pantang nampak nak gigit. rasa puas hati macam tu dapat gigit😆. kalau tak dapat rasa nak gaduh.

1 Balas

Hehe, kalau saya bau suami tak boleh rasa mula nk meloya, lepas tu rasa nk bebai macam tu. lepas tu kalau lepas mandi cari sikat rambut suami, dah tak boleh bau suami, tapi sikat dia saya suka guna,suka betul guna sikat rambut dia.Macam2 perngai mngandung kali ni, sya kali ni 3 kali prgnt yang sblum ni dua kali gugur tak da pulak perangai pelik2. Hehe.