morning sickness

Hai..usia kandungan saya baru 6 minggu..tapi saya tidak mengalami morning sickness..adakah ini petanda kandungan saya tidak sihat.?suami saya yang mengalami morning sicknes

1 Balas

Normal sis. Tak semestinya bila pregnant akan mengalami alahan. Suami sy pun kena loya2 mual2 masa awal2 kehamilan sy. Tapi sy takde morning sickness setakat ni. Takde alahan tak menandakan janin tak sihat. Pengalaman orang mengandung berbeza2.

4y ago

Sama2. Take care 😊