Risau baby dalam kandungan

Pernah tak ibu2 kat sini semasa mengandung di trimester pertama merasa risau keadaan baby dlm perut...Mcm2 yg dipikirkn..Kdg2 bertanya kpd diri sendiri,betulkah aku mengandung?berkembang baik ke baby aku dlm perut?Risau kalau berlaku keguguran?😞

1 Balas

ye sy rasa sis. sbb pengalaman gugur kantung kosong first dlu. skrg walaupun dh bukak buku pink 6w dah nmpk baby Dan jntung. Sy tetap risau. kalau boleh nk scan je. tp suami sruh sabar sabar sabar.🤣

3y ago

kan...betul sngt2....Mmg tgh mengandung akn rs risau lbh sbnrnya...Sbb sy ni dh 3kali gugur...sekali dh kne cuci...Apabila baby dh lahir baru kerisauan tu hilang..