Hamil dan selalu sakit perut? Baca ni ibu!

Pernah tak ibu rasa macam kerap kali sangat sakit perut ketika hamil ya??? Bila kerap sangat berlaku mulalah terfikir bukan-bukan tentang kandungan kita? Sabar dulu ibu semua, semak dulu kenapa sebenarnya ibu kerap kali sakit perut. Jom baca ni ! *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Hamil dan selalu sakit perut? Baca ni ibu!
14 Balas

kerap² da sakit perut ni. . malam mmng x selesa ,rasa panas memanjang. . baby pun aktif trus bila ibu bru rest ?. . due bln dpn da isha Allah semoga Allah permudahkan smua nya . xsabar. .?

3y ago

Amin yra ???? terima kasih. . ?