Upt Samar2

Pernah tak dapat keputusan samar2 mcm ni?

Upt Samar2
20 Balas

Saya 🙋🏻‍♀️ masa ni saya pun tk pasti pregnant ka tk sbb 90% org skali dgn budak farmasi masa beli upt tu pun ckp upt tu mungkin ralat. Tp sy test 3 upt dari berlainan farmasi jadi benda yg sama gak samar2. Terus p check KKia , alhamdulillah positif dalam 6weeks. Sy rasa sis mmg pregnant, jaga diri okay. Kalau boleh p comfirm dgn KK 😘

4y ago

Ok. Sy akan ke kk bulan depan.. Thank you sis..

pernah,,,sampai prnah terbuang skali,pastu bila dh prgnant ni tgok balik upt yg prnah buat sblm ni rupanya dah lama dah ade samar2 hahahah late je perasan..alhmdulillah now dh 4months

4y ago

welcome

Tak kisah naik samar ke pekat klo upt naik je dua line means pregnant la tu. Cuma klo samar kandungan tu baru lgi sbb hormon hcg msih rendah.

100% mengandung.. Masa saya hari tu, lagi pudar warnanya sebab masih terlalu awal check.. Tapi Allhamdulillah memang positif hamil..

Mcm sy awal2 samar...trs letak tepi ingat xde..bpe minit lps tu tgk dua line rupanya...alhamdulillah skrg dh 9w...makin pekat upt...

4y ago

Tu la.. Mula2 igt xde. Pastu ade lak😅

Bila tengok macam tu tk nampak , tp bila tengok kat cahaya lampu nampak line samar2 . Positif jugakka ?

4y ago

Okay , semoga dipermudahkan ❤️❤️❤️

Pernah..samar2 pun kalau naik double line,pregnt la tu..tahniah sis

4y ago

😊

pernah.. tp positive!☺️ tunggu masa je nak terberanak.😍

Sy pernah... 2x cek pn bgtu... Trnyata positif

Mcam ni faint line.. tpi kira positif da tu..