upt samar2

upt kt atas tu samar2 .yg bawah tu opk makin pekat.. upt ni positive ke ?

upt samar2
6 Balas

salam sis. saya pun terlewat period 2 hari. tapi sejak 5 hari yg lalu saya buat upt negative tapi pagi ni saya buat upt naik double line samar sama mcm dlm gmbar sis. sy pun tergerak nk buat opk dan sy terkejut positive dan line terang sama juga mcm sis. moga ada rezeki saya mengandung tahun ni. 2 tahun ttc 😭

ya. sama mcm saya. mula2 cek samar2. then 2/3 hari lepastu cek lagi mmg result + . insyaAllah ada rezeki awak ye.

2y ago

amiin iya Allah

sama mcm saya ..tpi x tau la positif ke x? ttc 3 tahun dan x pernah naik double

2y ago

dah test terbaru ??

semoga rezeki kita Semua

last day awak period bile yee?

2y ago

10/2 sis

positif awk.. tahniah..

2y ago

alhamdulillah..harini sy cek upt makin pekat.