1st pregnancy

hi semua, normal ke upt samar2 utk 6w4d... bila sy buat upt mesti samar2.. ada tak yg sama mcm sy nie?

14 Balas

Sama sis... hingga hr ni pun samar je kputusan nk p klinik pun jd was2 status sya pun tak tau skrng ni mengandung or tak pening gara2 upt samar je tak perna terang..ermmm perubahan perut nmpk beza sbb sluar sya da tk le butang tp tak nak yakin sgt tak kecewa lg

2y ago

sis prgnat ka x yg samar2 tu??

Puan buat upt test menggunakan first urine pagi atau x ya? Sy ada dengar2 org kata, for a better result, better gunakan urine yg pertama, dia pekat sikit.

5y ago

Saya bt hr tu upt line samar wrna pink.. Bila scan.. Alhamdulillah dah 11wk

Tggu 2 minggu lg pastu ulg upt..line xkan naik kalu xpreggy..ade sikit pon menyatakan awk preggy..cuma mungkin masih awal..:)

lain org lain hormon...ad yg shri bfore period pun dh nmpk, ad yg kna tggu 1-2 mggu lps trikh period bru nmpk..lgpun stiap upt test tu xsma

Sy pun 6w5d..upt pun masih Samar, scan klinik xde kantung lagi..sedih..tunggu 2 minggu lagi

2y ago

awk pregnant tak? kes kita sama

Sy buat upt di klinik dapat samar2 tapi balik buat upt di rumah 1 line saja :(

2y ago

jgn lah mghrp sgt sis

Samala. Bole nak tanya mcm ni samar kira pregnant ke?

Klu saya 2 minggu delay period baru nampak terang

Kalau samar ii tu. Baru lagii

Cuba lagi lepas beberapa minggu sis