PARANOID MAMA😅

Pernah korang risau baby xde dlm perut tiba2?haha,i is paranoid sgt slagi x ase dia bagi pnendang padu.. Skrg bru 11w 3d, cpt la15w.. Mama isau kat awak ni baby,ok ke idok kat dalam tuh..😅

2 Balas

penah, sb msa tu last scan wktu 8w dan next scan dgn kk 18w...hri2 fikir mcm2...rsa lmbt sgt2 msa berlalu...skli tu msa 17w ada spotting...g cek kt hosp, dr scan dah nmpk bby gerak2...sb sblm tu cuma kantung dgn heartbeat je...menitik air mata seronok....nmpk kaki tgn baby gerak2..wlpn kna thn ward sb spotting, tp hati tu sronok sgt sb nmpk bby...

3y ago

sb sy bersama suami msa tu...selalu ok...hritu jd spotting...pastu dr sruh puasa..klu nak bersama, xblh tembak dlm...nt blh menyebabkan kelahiran baby pramatang..