Baby Kecil Dlm Perut 8 Bulan

Hi korang, harini I pergi check kat klinik, and baby I kecik, I dah 8 bulan dah. So now mcm mane I nak tambah berat badan ni guys. Sbb I memang xde selera makan sgt taw. Hurmm..

1 Balas

takde mintk dkter ubat tambah selera mkn ke..? ermm mkn la buah2.. then mkn ape yg trlintas kt fikiran.. asal fikir je mknn tu, terus cari, mkn.. 😅

5y ago

kenapa plak x boleh mintk.. mintk la.. mcm i haritu, i x ok zincofer.. 1st mkn then muntah.. esok nye i pergi balik klinik then dkter bagi i obimin plak.. itu pn i still x mkn.. haahaaa.. besar.. 🙊 ermm.. mkn la roti ke biskut ke.. mknn berkuah.. panas2.. chicken chop ke.. kot baby selera western.. 😅