Anak aktif

Alhamdulillah 23 minggu baby mama kerap gerak dalam perut, kejap kat atas kejap kat bawah, kejap kat tepi, berenang ke syg dlm perut mama❤️ ade yg sme tak?

5 Balas

sama baru 19 week dah kuat menendang . kadang sakit perut 😂 . kadang cakap dengan anak . ibu sakit 😂 . baby paling aktif bila lepas minum susu . kadang dia tolak perut jadi tegang sekejap . lepastu bila usap perlahan lahan turun . kadang rasa nak tercabut pinggang bila baby aktif sangat 😂 . baru 19 week kalau 20 week keatas rasanya anak tak sabar nak keluar kot 😂 .

sama mcm sy msa mengandung dlu. skrng baby dah lahir sangat aktif. bru usia 3 minggu dah boleh teralih dri tilam dia sebab asyik goyang sna sini,lompat2,pusing2. klau msa lapar susah nak dukung. merontah2 sampai kain bendung terlerai. syukur baby sy suka mandi. diam ja dia klau mandi.

entah la Sy rse bby byk kat area bawah je. mungkin perut Sy tebal

Sma la nga sy..24mggu..ish2 blh kira 24jam duk golek2 dlm prut..

sama jugak