3 July : 38w 6d 🥰

berapa hari je lagi mama dah boleh jumpa anak mama . tak sabarnya nak tengok budak yang suka tendang perut mama dia ni hihi . masa dalam perut awak buli² mama ye . nanti awak dah keluar , mama pulak buli² awak ye hehe takdela gurau . doakan semoga urusan saya dipermudahkan ye . saya pun sentiasa doakan ibu² lain kat luar sana , semoga urusan kita semua dipermudahkan . saya baru 18tahun , berapa hari je lagi dah nak bergelar ibu kepada seorang budak comel 🥰 . # First Baby 😍

17 Balas

Moga dipermudahkan urusan awak, dan jugak saya. Menunggu hari jugak nii👉🏼👈🏼 harap baby kelua sebelom due. Aamiin

4y ago

Amin 🥰

Same la kite...ngah nunggu gak seketul ni kua...sedp lg ni gendang2 dlm perut.habis dibuli mami nye..😅

Semoga semua berjalan dengan lancar dan sihat momy dan baby.

Moga dipermudahkan segalanya..bestnya muda lag da jadi ibu

semoga dipermudahkan urusan, kerap amalkan zikir ye 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan Dan selamat bersalin

Semoga dipermudahkan urusan besalin sis

Semoga dprmudahkan bersalin nanti sis

Semoga d permudahkan urusan sis ye

smoga dipermudahkan segala urusan