assalamualaikum nak tanya.. ada tak spe2 pernah bleeding berhari2 tapi baby okay ?

perlukan vibe positif 🥲

6 Balas

Saya bleeding byk sgt 2 hari keluar darah beku ketul2. Tp tak rasa sakit perut. Terus prgi emergancy. Rujuk pakar. Alhamdulillah scan kantung ok. Baby ok. Nmpk dh jantung baby. Masa tu 8 week. Doc bg ubat kuat rahim. Dan kena bedrest betul2. Saya smpai skrg masih keluar sikit. Tp mcm coklat2 ja. Tp kali jln byk or buat keje mesti jd mcm tu. So mmg kena betul2 bedrest. Doakan baby saya kuat ya 😊❤️

2y ago

blh Tanya umur sis brp ya..

Rahim tak kuat kot sis, saya pun bleeding tapi satu hari tompok mcm syiling 10 sen, baby so far okay, tapi doktor bagi ubat kuatkan rahim. U better go now, kalau heavy bleeding takut risk miscarriage tu lagi kuat

Sy bleeding xde la tiap ari tp ada spotting la.. arini kuar balik bleeding so g emergency doc scan n buh mulut itik.. rupanya ada luka.. so kena cek in harini.. tp scan alhamdulillah ok.. doakan sy n baby kuat na 🥰

2y ago

Xtau nk ckp tp doc ckp ada luka dlm sy punya tut tu.. sbb tu ada pendarahan.. lpas tu doc suh sy msuk spital sbb nk on antibiotic tkut nnti jangkitan kuman plak..

Assalammualaikum. Saya harini cukup 9mggu . Tp keluar spotig coklat2 . Normal ke tu . Lepas tu ngn Sakit pinggang teramat sgt .. Saya Banyk jalan sbnarnya ni .

2y ago

kena bedrest. kalau spotting tu berterusan & keluar fresh blood terus gi emergency. awal pregnant ni mmg fragile sikit kena byk rehat, kurangkan jalan2

sy bleeding 2 hri .. jumpa doc kantung je ada sis .. doakan sy ye

Sy xpernah yg hari2,,on off ja sis..dah pergi hospital??

2y ago

InshaAllah xda apa2 sis,,