Bleeding weeks 13minggu

Hai mommy’s semua saya nak tanya, ada tak sesiapa yang alami bleeding tapi bila ke hospital doktor scan baby semua okay everything okay tapi still keluar darah.. normal atau ada solution lain tak?

2 Balas

Saya ada. Saya ada cervical polyp. So memang first checkup tu bleeding teruk sangat. Takut juga ada effect kat baby. Dr ada bagi ubat untuk kuatkan rahim so saya everyday makan tu. Third checkup pun still ada bleeding. After checkup bleeding macam period nauzubillah takut 😭 tapi bila check heartbeat baby okay so far. Cantik je. Tapi dr ada bagi dua option, sama ada monitor je then sampai that cervical polyp jatuh or surgery (but low chance untuk baby gugur) saya dah decide untuk surgery. But belum bagitahu dr lagi. Anyhow tolong doakan saya kuat ye mummy. First pregnancy 😢

doktor ade bg ubat kuatkan rahim?

2mo ago

i see thank you sis