Kerap gugur

Assalamualaikum. Saja nak tanya ada tak yang pernah alami pregnant tapi tak sampai 5 minggu dah gugur? Saya baru ni check upt positif tapi masuk je 5 minggu terus bleeding and period. Masuk ni dah kali ketiga jadi macam tu. So far belum lagi buat checkup hospital

1 Balas

high chance ovum/sperm tak cukup sihat. mungkin awk dan suami kena mula dgn jaga pemakanan. dptkn bmi normal, suami less smoke/vape. exercise.

2w ago

ya smoking/vape blh affect sperm quality. and also not good pregnant woman hidu asap tu. for supplement, kena refer doctor dlu..utk dptkn dos yg sesuai.