Growth Scan (Posted 28 July 2020)

Perlu ke selalu scan? Saya last scan 8W, sekarang dah 17W. Next scan 20W dah ada appointment dengan KK. Tapi macam nak tahu what’s happening sebab risau juga kalau ada apa-apa. So far tak ada apa-apa benda yang membimbangkan pun cuma last week ada cramp & selalu sakit kepala. Perlu ke scan atau tunggu je 20W?

1 Balas

Kalau nk jimat tunggu scan 20w pun boleh, banyak kan minum air masak kadang sakit kepala sebab tak cukup air, cramp tu normal if ada bleeding/keluar air terus jumpa doktor

4y ago

Thank you!