Ultrasound baby

Last scan was on 9th week. Next appointment untuk scan is 20th week. Perlu atau tak saya scan sekali lagi in between that sebab rasa jarak scan sangat lama dan nak tahu condition baby.

1 Balas

Sy scan je sis. since pernah gugur. dkt kk tu scan 6w nmpk bby jntung in January 2021. next scan in april. what??? lama betul. so pgi swasta la dpt husband tgk sama

4y ago

Oh thanks !! Sbb rasa lama nyaa nak tnggu 20th week and tak tahu condition baby skrang. 😫