Doktor suruh buat ujian darah lagi sekali kerana detect saya hamil luar rahim

Perlu ke saya pergi..cerita begini saya pegi klinik swasta untuk konfemkan pregnacy bila dia scan dia kata nampak kantung saya di luar rahim..dia suruh refer ke hospital besar..saya da pegi tapi doktor tak boleh nak konfem kan tu kantung ..jadi dia surh repeat ambik darah selepas 2 hari..buntu sangat..apa perlu saya buat..saya baru 5 week pregnant

11 Balas

Prgi sis