Apa perkara pertama anda buat selepas bangun tidur?
Voice your Opinion
Matikan jam penggera (alarm)
Buka aplikasi Whatsapp
Buka aplikasi Facebook
Buka aplikasi Instagram
Buka aplikasi theAsianparent

3244 respon

28 Balas

matikan alarm jam .kmdian buka apps tAp .. dan chck msj dkt telegram or etc..jika ada yg xchck lg .😉✌sblm siapkan sarapan tuk family dan tgk husben g kje😉 #tapxbisou

Kalau dulu lps bangun tidur tak matikan hp atau tengok wasap. Skung bangun tidur tgok muka anak (baby) kat sebelah dulu 😇

bangun tido tgk anak(baby) dulu baru tgok alam fon sbb anak x kesah tido bising yg saya risau anak tido sampai hujung kaki

Dulu bukak aplikasi Asian App.. skrg preggy 1st trimester, bukak fon pon saya tdak bole layan sdah.. huhu

bagun mandi, dan mandikan anak jika anak dah bagun awal..dah siap semua baru buka hp..😊

Uruskan diri n anak2..masak.. setel semua bru tgk fon..halah halahhhh

Mandi, then makan ubat after 2 jam makan sarapan

direct atur anak, tengahari baru ada masa mau pegang fon.

Buka app whatsapp & app theAsianparent selang seli 😂

Bangun dah tengok whatsapp and instagram dulu jap.