Apa perkara yang paling anda nantikan untuk akhiri tahun ini?
Voice your Opinion
Menerima kedatangan bayi baru
Pindah rumah baru
Tukar kerja baru
Berhenti kerja
Ubahsuai rumah (renovate rumah)

2446 respon

25 Balas

xda apa2 tapi baby hari ni genap 1 tahun heheh.. jadi brkemungkinan dh makin bnyk bnda baru akan brlaku dan sy rasa dpt agak dlm byk2 list d atas sudah pasti lah ubahsuai rumahh 🤩🤭 baby 1 tahun lebih nnti lebih kuat mngacau pegang itu ini, mmg ada lah ni ubah2suai sikit bagi ruang lebih jadi dan nampak selamat untuk c kcil nii hehe..

Semoga saya dapat tukar kerja atau team baru. Aamiin 🤲🏻. Selain tu, semoga covid segera berakhir dan boleh merentas negeri. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

For my 2nd baby💕😍Azam yang baru.. Doa utk malaysia dan dunia semoga covid + influenza cepat berakhir.. Doa byk2 + doa baik2.. Amin🙏

dsbbkn kami baru pindah masuk rumah jd plan nk renovate sikit pasang kabinet n etc.. 😉mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

Tiada. Cuma berharap boleh dapat berjalan keliar seperti biasa. Hidup aman damai seprti dulu2. #TAPSupermoms

harap loan krta lulus utk urusan harian spt hntr dan ambil ank sklh.Dan blh guna krta balik kpg.

Bebas covid.pergilah jauh² Rindu smua adik beradik,ipar duai,mertua dan sedara mara😢

pindah rumah baru , kecil pun tak apa janji rumah sendiri Aamiin. doakan sy

mghrpkn ssuatu y lbih baij utk thn y akan dtg #TAPSupermoms

Menanti kehadiran si puteri sulung masuk ke rumah kami 😍