Mau tny,ada siapa2 kh ada rsa bgatal2 di bagian badan mcm di paha kaki n tgn masa hamil

Perkara bisa kh klu bgini

Mau tny,ada siapa2 kh ada rsa bgatal2 di bagian badan mcm di paha kaki n tgn masa hamil
13 Balas

Saya punya lagi teruk. Naik ruam merah, gatal seluruh badan depan belakang. Kalau ada yg tgk post Mua Bellaz, badan saya jadi mcm tu tapi Alhamdulillah xnaik dekat muka. Hampir 3minggu ingatkan chicken pox sbb naik biji merah tapi xberair jadi gatal2 miang at the end kulit jadi kering gelupas sekarang ni Alhamdulillah dah ok. Setiap malam menangis ngadu kt suami mengenang nasib diri😂