Sakit pinggul

Salam mummy2 semua..normal kh klu pinggul sakit smpai ke kaki Mngndung bru 5week..

15 Balas

normal sis, sy pon kne jgk... first baby x kne mcm ni, ni sec baby kne pulak...kejang urat dri tumit smpai lh pinggul.. sakit nya Allah je tahu.. smpai nk berjln pon x boleh, kekadang nk berdiri pon jatuh balik, rasa kaki mcm dh lumpuh x boleh pijak. 😂 mintk suami urut kn kaki, suami kata ni kurang garam, kurang zat mknan dlm bdn mcm ni lh... lpas tu msuk angin ... lpas dh urut kaki bru okey jln..

Sama lah. Sy 9w dah sakit2 pinggang tp setakat ni masih boleh bergerak.. memandangkan sy mengandung kira lewat usia.. sy risau juga klu ada kena mengena takut baby effected ke.. tp rata2 sy tanya semua kata normal.. enjoy the moment kata mereka 🤭

sy kene masa 10w . sakit smp xleh diri btul. sbb sakit tulang pinggul tarik smp ke kaki... dua minggu jgk sakit.doc kata sakit tu akan on off dtg

saya pun sakit tulang pinggul sapai peha. kadang bila nk berdiri tak kuat lepastu rasa sengal2 bila berjalan

Normal sakit pinggul bukan pinggang tapi pinggul sebelah kanan..Kadang2 hilang kadang dtg semula😪

3y ago

Denyut2 help.. X leh tidur.. Nk buat apa?

Sy pun bru kene.. Skrg preg 4 weeks.. Kadang2 sampai tak boleh berdiri lama2..

biasa je tu dik..nti bby dh mkin bsr lagi sakit pingang,sakit bdn..

Normal sis saya pun sama macam tu tulang belakang ni rasa sakit

Sy pn baru 4weeks. Mmg sakit pinggang smpai ke kaki

sy pn sllu kne.. kkak sy ckp mgkin kurg susu..