Hamil 2bulan

Sya bru mengandung 2bulan tpi alahan truk sngt muntah2 sakit kpala pinggang sakit rsa badan lemah je ada kh ibu2 yg sma mcm sy 😔😔😔

2 Balas

In Sha Allah, semoga awak kuat mengharuginya. Mak saya kata itulah anugerah bila kita nak jadi ibu. Kena sabar banyak2 🤭 Alhamdulillah... Mcm saya sepanjang 1st trimester, saya tak da morning sickness atau bila makan atau minum semua keluar balik. Cumanya saya kurang selera makan. Dan badan cepat rasa letih & penat. Ada masa terluang, nak cari bantal & tidur ja 😬

4y ago

oh iya kh tahniah sis😊

Ada Ada. saya sehingga ke trimester 3. 😁😁😁 sabar ye sis. semoga Allah permudah urusan.

4y ago

iya sis aamin😊