Setakat ini, bagaimana dengan perjalanan kehamilan anda?

Voice your Opinion
Mudah dan lancar
Biasa sahaja
Sukar
Sangat sukar

964 respon

47 Balas

dh nk msuk 3bulan ni bru okay sikit,, xde mual loya sngat .. mkn pon bole la tpi bau2 tumis tu msih ada n xbole bau sngat... skrg ni pon kerap sngat kncing,, minum air sikit je tpi asik la g toilet .. pinggang pon dh mula sakit mcm mngalah kn kerja berat dah hehehe

Hb sahaja agak rendah sebab ada minor thalesemia. Sekarang dah masuk minggu ke 30 Hb 10.9 harap2 bacaan hb semakin naik lepas ni. Dan harap2 dapat bersalin 37 minggu ke atas dengan lancar dan mudah tanpa masalah. amin

biasa. sakit celah kangkang tu biasa sebab badan berat.. xboleh diri lama . pinggan mmg sebelum pregy mmg sakit. jadi kene hati² kalau nk bergerak .

Alhamdulillah okay, cuma doc cakap baby besar tp perut nya kecik takut bersalin awal sebab ruang sempit untuk baby membesar. Ada tak sesapa pernah macam tu ?

dah dekat hujung2 ni memang kerap nk kencing, terasa sakit kt miss V tu pakai seluar pun kena duduk..berdiri pun dah terasa sakit & rase ngilu tu😂

alhamdulillah ok ckit...kdng sukar..sbb da rse skit bwh perut,nyeri miss v..jln pun da rse skit..pinggang pun sakit...9 hari lg nk smpi tarikh due...

Scan semalam. Ada kantung je. Heartbeat xde. Doktor trace ada ovarian cyst pulak. tunggu lagi 2 minggu setelah 2 minggu tunggu. Takde apa2 ke ya?

biasa sja, cma hari2 mual & muntah. xda tnga, slera ke laut, pedih ulu hati 🤣🤣🤣 mcm bkn biasa pula ni 😅😅

Alhamdulillah ok. Tengah menunggu tanda nak bersalin je, due 6/12 tapi masih belum ada apa2 tanda. 😅

alhamdulillah semua baik2 . tunggu masa detik hari baby nak keluar .. hint gurau2 je dia bagi ..