Setakat ini, bagaimana dengan perjalanan kehamilan anda?

Voice your Opinion
Mudah dan lancar
Biasa sahaja
Sukar
Sangat sukar

974 respon

47 Balas

Alhamdulillah..ok saja..cuma bby selalu mengeras dan tengah malam kerap kencing.

rasa ok saja,cuma knpa selalu keluar flek coklat cmpur merah sikit?? sy risau,.

Alhamdulillah setakat ni okay baby aktif ..cuma kdg2 perut asyik mengeras

anak no 2 nie selalu² sakit pinggang 😄 tapi masih ok boleh menikmati 🤭

biasa saja,cuma kerap kencing terutamanya waktu malam sbb baby aktif sgt😂

saya skit dkt bahagian ari2 nak gerak tak selesa

alhamdulillah ok sjaa cuma perut saja kerap mengeras

9mo ago

Sama lh asik mengeras je ne bru 16 week 4 hari

alhamdulillah dulu time pregnant, xde alahan teruk2.. alahan biasa je

Alhamdulillah ok cuma kerap kencing…

Alhamdulilah ok stakat ni sakit pnggang dan bwah perut dah brkurang