help me

period sye lewat sminggu. tande2 preggy tu dah ade. bru je test upt tadi . ni result. tapi knape ade line kedue warne putih tu ye. memang mule2 die camtu ke sebab awal lagi ?

help me
16 Balas

Kdg2 horman sis..mcm sya 8 hari lewat,bila test negative..next day nya br period dtg..tp utk sis try gna upt lain n buat lgi smggu nya lgi klu blm dtg period..

Cuba test guna upt lain😁 kalo sy mmg nampak tak menyakinkan sebb ade line tu. Beli lebih sikit senang nak test😘

Try guna upt lain.. bli yg celup ke. Sy delay tak sampai seminggu. Hcg pon masih rendah tapi syukur da .. 2 line.

Iya mungkin awal lagi..tunggu lagi seminggu..Semoga ada rezeki awak😊

ke sebab garisan tu memang ade sejak azali lagi? huhuhuuu

Mungkin awal lagi.. cuba tunggu lagi seminggu sis.. 😊

X valid dah ni sis. Upt rosak ni. Nanti buat upt lain ye

5y ago

Ye. Kalau line putih atau kelabu memang x valid.

try la nanti test upt lain ta valid result mcmtu

Sye pon test smlm,jdi mcm tu

Evap line..ulang upt 2minggu lg

5y ago

Saya pernh..tpi lpastu period..selalu line positive warna merah /biru sma dengn C