musykil

period sye mmg x teratur. last week ade tande2 period. cramp perut tapi kjap je. dah standby pkai pad. last2 kluar beberapa titik je slame 2 hari. pastu xde. 4 hari lpastu kluar bbrape lendir bdarah sikit. kenape eh ? tanye nurse kt kk .die kate tu mybe tande2 awal nk pregnnt. btul ke ?

5 Balas

Samalah kita sis, i pun bulan ni perioud 3 hari je darah ade keluar tapi xbanyak mcm selalu perioud ,dah cek pregnant test ade double Line tapi 1 tu samar2,, tapi xnak percaya dan sebap sebelum ni pun sama mcm tu Line samar2 bole pegi ospital doktor kata x pregnant hampa je rasa 😔😔

implantation blood kot sis .. kalau sikit n time period tu . baby baru nak menempel

5y ago

tunggu seminggu dua try check upt .

awal lagi kot ? sis pkai test jenis yg mcm mne ?

5y ago

insyaallahh ade rezeki kite,ade lh kn.. 😁

slalu check jenis yg celup tu. negative.

5y ago

Sy pun ade try yg celup tu negatif, cek guna titik tu positif tu la pelik 😅

Check lah upt 😅