Adakah kemungkinan saya hamil?

Period sy teratur tp kali ni da lewat 5 hari dari tarikh spatutnye. Adakah kemungkinan sy hamil? Untuk upt, bila spatutnye sy bole start cek? Harap dpt jwpn la sbb sy first time

17 Balas

buat upt.. tanpa upt kami x blh tahu awak lekat ke x.. sbb tanda hamil hampir sama dgn nk period

sy sehari lewat dh cek. sbb ada setitik drah implantation lekat kt panties n mmg positif upt.

Boleh je nak chek upt kalau upt tu samar2 awak tunggu la lagi seminggu, 2 minggu untuk chek balik

2y ago

sy punya upt Pon samar2..Kalo samar double line pregnant ke?☺️

Regular period dh blh cek walaupun lewat sehari sis.. semoga ada rezeki buat sis..

Kalau tanya saya, bila2 pun boleh check. Bila tergerak hati, check je. No right or wrong 🥰

2y ago

Setuju

buat pregnantcy test dirumah dahulu

Buat je trus upt