lewat haid

Salam semua, nak tnya. sy last haid 20/9 tp bulan ni blm dtg haid. Ada kemungkinan ke pregnant? simptom² dh ade, cramp perut, breast kdg denyut². dh cek upt tp -ve. adakah terlalu awal sy cek?😅

9 Balas

hi sis.. sama mcm saya, last month saha period 20/9 .. bulan ni tak datang period lagi.. tp saya jenis cycle tak teratur .. kadang 30hari , kadang 35 hari .. simptom? tak tahu lah ada ke tak🤣 sy cuma rsa badan agak lesu , asyik kentut dan perut rsa mcm masuk angin🥺 3x dah check upt tapi masih negative.. jdi sya fikir mungkin cycle kalini lagi panjang😭 sama sama berdoa ya sis smoga ada berita baik buat kita.. sis jaga diri taww❤️

2y ago

yaa tu lah❤️

Dah buat rest pregnant? Kalau belum awak buat dlu tngok mcam mana. Nak kata simptom2 tu saya pula tkda rasa simptom nak pregnant nak masuk 6 week baru start muntah2. Kdang2 ada juga dia punya simptom nak period kalau saya seminggu nak priod mmg breast sakit pingang sakit

2y ago

dh bt tp -ve.. nnt sy test smula dlm minggu dpn. mntau mmg tnda nak dtg period🙂

sy da 12ari delay period tp mse delay ari ke-5 upt ngtve...last period 14/9,abis bln ni nk try rpeat upt plak..cmne. simptom² mcm preggy pn ad..ntah la

2y ago

yup..moge² ad la rzki kite😇

cuba tggu smggu lpas tue try buat lagi upt test..sbb sy pun beast sakit mcm nk dtg period tp xpun, last2 buat naik double line..😊

2y ago

Nnt sy cek smula😊

sama lh saya , saya last period bulan lepas 15/9 bulan 10 ni tk period2 lg dah delay 10 hari cek utp -

2y ago

semoga ada rezeki untuk kitaa sis jaga diri

Sama la lewat 10 hari , cek upt masih -ve. Segala simptom dah keluar😅 moga ada rezeki kita smeua

2y ago

Amiin, semoga ada rzki kita smua.. tula sy pn dh ada simptom² 😅

Sama last period 21/9 ..cek upt negatif jg..hehe mgkin sb awl sgt kot kita cek..tggu smggu..

1y ago

tak pregnant sis😌

Simptom period pun mcmtu juga. Try check lps seminggu delay. Moga ada rezeki

2y ago

ok nnt sy cek lg mnggu dpn

kalau nk result lebih clear cube guna clearblue digital.

2y ago

okay nnt sy cba cb klu blm period lg..