lewat peroid, adakah tanda pregnant

Assalamualaikum, nak tnya kalau dah lewat period dalam 5 hari da bole check upt ke.. Sbb sepatutnya peroid sy da start bulan ni.. Badan da rasa penat, sakit belakang,

2 Balas

Boleh je nak check, xde masalah.. Nak lagi confirm, tggu1-2minggu lewat

4y ago

Okay terima kasih, tp da buat kiraan awal period msa bln 12, dn utk bulan ni kira da lewat jgk.. Nnti sy check tq 😊

Cuba la check upt

4y ago

Inshaallah nnti sy check.. Mlm ni tibe perut rasa mcm cucuk2