Adakah anda sering memeriksa telefon pasangan anda secara diam-diam?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

1030 respon

13 Balas

sy ... sejak hsbnd prnh kantoi download omi, ... sampai kluar dgn pmpuan tu, menyebabkan sy tidak lagi check hp dia..... sy pasrah dan terlalu pasrah sudah... sy menaruh harapan pada ALLAH utk membalas apa yg hsbnd buat yg x baik terutama berkaitan dgn hp ... alhamdulilahh skrg bila hsbnd npk sy tidak peduli hp dia, dia yg berusaha letak hp dia sembarang dan mau² sy check... tapi hati sy mmg sda NEKAD utk x akan check hp beliau .. ALHAMDULILAHH sy TENANG

Asal tegerak hati nak cek mesti ada ja kantoi msg dgn pmpuan.. Da 3x kantoi dgn rakan kerja suami.. Siap tipu lagi.. Kata ot.. Sekali tengok tengah syok keluar berdua ngan tinoooo.. X mustahil akan ada ke4 kali kantoi dgn pmpuan.. Now tgh tunggu proses cerai.. Tak pe la kita bahagia je ngan anak 3tahun n bby 2 bulan bru lahir ni.. daripada ada laki yg x hargai bini baik mcm kite..

3w ago

Semoga Allah ganti kesakitan puan skrg dgn kebhgiaan berpanjangan. Aamiin Ya Rabb 🤲🏻

tah la rasa x kuasa nk cek.. masing² pakai password yg sama.. haha so kalo tukar password tiba² tu something wrong somewhere la.. tp so far da lebih 10 taun kawen masing² x kuasa nk amik tau pasal phone masing².. selalu ank je yg guna.. haha

nk kate cek bkn cek sgt pn. silau2 je.. kne ambik tau jgk ap yg dibuat diluar. sumber pndapatan mcamne halal haram. batas pergaulan dye mcamne kat luar.. bkn cntrol tp berwaspada n smoga sentiasa dalam landasan yg betul inshaaAllah..

Entah lah nak cakap macam mane sebab hp saya hp suami, hp suami, hp saya 😂😂 bukan tu je, hp saya hp suami hp anak² jugak 😂 bila bagi anak² guna, saya dan suami takde hp lah. Tengok Tv je 😂😂

Bila suami charges fon dia, dia guna phone saya. Bila Saya charge phone saya, Saya guna phone suami.. Xde privacy antara kami.kadang jadi anak punya dok bukak didi. 😂

sy pun tgh konpiuse sy ketegori chck ke tak hp husben..sbb slalunya husben yg suruh tgk hp dia😅tgk msj ada msj msuk tak..achnr tu..adeih.dgn sape yg msj..

3w ago

🤭🤭🤭hehe..

x da masa..jujur ke x jujur lntak diaorang lh..karma ttp akn menyusul klaw diaorang x jujur kt kita kn..biar Allah je balas..

Nak kata periksa, tak juga. Saya tolong delete media yg buat memori phone dia penuh. 😂

3w ago

@nad nadia..hahaha...yg ni pun slalu buat jugak..sbb hp sndri dh full.pnjm hp husben..alasan hp dia gmbr lg cntik..tp mmg btul pun..hahaa🤣🤣🤣.pastu sejak ank dh bsr ni..ank dh pndai ambil gmbr sndri...lg la .hahaa..penuh hp husben dgn gmbr kitaorg berdua🤣😆🤣

jujur Sya tk pernah check HP dia n dia pun tk pernah check HP Sya kecuali kalau Macam masing2 bagi sentuh HP pasangan sendiri 😅😅😅baru check