[PERADUAN] 4 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang Portable Milk Warmer dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 4 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
269 Balas

Hai ,walaupun terlambat join tapi saya masih memcuba . Jawapan suhu lain portable Milk Warmer Samu Giken adalah 47°C Dengan adanya portable Milk Warmer ini memudahkan lagi urusan si Ibu bila berada diluar rumah untuk panaskan Susu badan yang sedia ada tanpa perlu bawa termos air panas ,tak ada lagi kerisauan air tumpah didalam beg Dan si anak masih mendapatkan Susu yang suam panas