Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!

Perhatian Mommies! Anda mungkin yang kami cari untuk bawa pulang Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller bernilai RM599! Nak tahu bagaimana cara dia? Haa, mudah saja, klik di sini > https://community.theasianparent.com/contests

Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!
1877 Balas

❤️ C. XFLIP-360 Hi Samu Giken & theAsianparent, “Nama you Aina ke? because aina menang this contest” 😂 #lame #sorryla #pregnantmother ❤️ Anyway back to serious mode, would love to thank you for this amazing giveaway. I wish to win this stroller because it offers safety and comfort to my baby. The stroller is not only aesthetically pleasing but also designed with good safety features. ❤️ A stroller is not just a piece of baby equipment, it’s a vessel that carries future countless memories — from leisure walk in the park to exploring new places with my baby. ❤️ Winning this contest would help me create a lifetime of cherished memories with our firstborn.

Jawapan bagi nama model :C XFLIP-360 Exflip ini memudahkan penggunaan ibubapa hanya perlu menekan satu butang bagi tujuan penyimpanan dan ringan untuk dibawa. Selain itu, faktor keselamatan yang dititikberatkan kepada bayi dapat menjamin keselamatan bayi ketika berada didalam stroller ini dengan kemudahan kekunci keselamatan dan kelebaran kanopi yang mengikut posisi yang dilaraskan. Tambahan keselesaan ruang pada kedudukan bayi untuk bergerak dan mempunyai tempat kaki khas bagi bayi meningkat umur. Moga Samu Giken ini menjadi tuah dan dapat kami dimiliki untuk bayi yang bakal lahir kelak. Terima kasih @theasianparent.com dan @samugiken 🥰

Answer - C. XFLIP-360 📌The chair rotates 360 degrees for 2 way 📌 Large seat compartment with higher backrest to help baby sit comfortably 📌The chassis is made of alloy and powder coated firmly luxuriously 📌the stroller is equipped with a seat belt system to protect the baby very well 📌come with 4 wheels to help reduces pressure, vibration, shake, convenient 📌the safety lock brake system on the rear wheel ensures the stroller does not slip when it is no longer moving 📌Has a convenient UV protection roof (can be folded out after not in use) 📌Foldable, easy to take out, travel Semoga ada rezeki Aniq Mikhael, aminn 🤲

jawapan adalah C .XFLIP 360 ✅done follow #theasianparent ✅done follow #samugiken semoga ade rezeki untuk baby yg akan lahir bukan oktober nanti..in sya Allah...❤️❤️ Samu Giken Multifunction 2 way stroller model Xflip -360 sesuai untuk bayi 0 hingga 36 bulan. Berat stroller ini adalah dalam 7.9 kg sahaja sangat ringan untuk ibu dan ayah bawak bersantai.ia juga ada tersedia double pedals dekat bahagian letak kaki bayi supaya bayi rasa selesa.stroller ini sgt mudah untuk kita kendali dgn hanya tekan satu butang sahaja untuk buka dan lipat .MEMANG TERBAIK STROLLER SAMU GIKEN 👍👍 terima kasih #samugiken ig:mummy_raudhah

jawapan adalah C .XFLIP 360 ✅done follow #theasianparent ✅done follow #samugiken semoga ade rezeki untuk baby yg akan lahir bukan oktober nanti..in sya Allah...❤️❤️ Samu Giken Multifunction 2 way stroller model Xflip -360 sesuai untuk bayi 0 hingga 36 bulan. Berat stroller ini adalah dalam 7.9 kg sahaja sangat ringan untuk ibu dan ayah bawak bersantai.ia juga ada tersedia double pedals dekat bahagian letak kaki bayi supaya bayi rasa selesa.stroller ini sgt mudah untuk kita kendali dgn hanya tekan satu butang sahaja untuk buka lipatan dan tutup lipatan.MEMANG TERBAIK STROLLER SAMU GIKEN 👍👍 terima kasih #samugiken

jawapan adalah C .XFLIP 360 ✅done follow #theasianparent ✅done follow #samugiken semoga ade rezeki untuk baby yg akan lahir bukan oktober nanti..in sya Allah...❤️❤️ Samu Giken Multifunction 2 way stroller model Xflip -360 sesuai untuk bayi 0 hingga 36 bulan. Berat stroller ini adalah dalam 7.9 kg sahaja sangat ringan untuk ibu dan ayah bawak bersantai.ia juga ada tersedia double pedals dekat bahagian letak kaki bayi supaya bayi rasa selesa.stroller ini sgt mudah untuk kita kendali dgn hanya tekan satu butang sahaja untuk buka dan lipat .MEMANG TERBAIK STROLLER SAMU GIKEN 👍👍 terima kasih #samugiken

Answer is C (XFLIP-360) - The chair rotates 360 degrees for 2 ways -Large seat compartment with higher backrest to help baby sit comfortably - The chassis is made of alloy and powder coated firmly and luxuriously - The stroller equipped with a seat belt system to protect the baby very well - Come with 4 wheels to help reduce pressure, vibration, shake, convenient - The safety lock brake system on the rear wheel ensures the stroller does not slip when it is no longer moving - Foldable, easy to take out, travel - Has a convenient UV protection roof (can be folded out after not in use) - Warranty for 2 years

Jawapan bagi nama model Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller ialah: c : XFLIP-360 ** XFLIP-360 berfungsi untuk: 1) Memudahkan ibu bapa menggunakannya hanya dengan satu butang bole mengubah kedudukan 360 darjah dari pelbagai sudut. 2) Memberi keselamatan agar bayi terjaga kerana mempunyai kekunci keselamatan serta mempunyai kelebaran kanopi mengikut posisi yang dinginkan ibu bapa. 3) Memberi keselesaan kepasa bayi untuk bebas bergerak kerana mempunyai tempat kaki khas dan tempat duduk yang lebar dan luas. Samu Giken Multifunction 2 way Stroller terbaik dan cantik serta mudah dibawa ke mana mana ❤️

Answer is C (x-flip 360) Bismillah.. Done follow like and share. Im a big fan of samu giken brand and theasianparent. I got the samu giken breastpump too.. very functional and enjoying my breastfeeding journey with samu giken.. I always use this asian parent app as my referral while pregnant until now, my baby is 3m already and i always refer to the app to know wether she achieve her milestones or not.. i really like the ‘when to worry’ highlight in the apps.. Hope to win this stroller for my daughter Qhaira and Qayla.