Tggi sgt

Pergi klinik nk scan confirm preggy x... sekali kencing manis tggi daaa,trs kena refer hospital, huhuhu.Pendek kata confirm kena cucuk insulin ni.Bertabahla mama,sayang anak kena susah & sakit sekarang kan.Mama kuat?. Esok br pergi KK buka buku pink sekali dgn refer letter dr hospital,senang xpayah cerita banyak dah?. Doakan baby & mama sihat ye semua?

Tggi sgt
10 Balas

Sama la kita sis... Tp sekarang sy dah 32 minggu... On insulin juga...