Tggi sgt

Pergi klinik nk scan confirm preggy x... sekali kencing manis tggi daaa,trs kena refer hospital, huhuhu.Pendek kata confirm kena cucuk insulin ni.Bertabahla mama,sayang anak kena susah & sakit sekarang kan.Mama kuat?. Esok br pergi KK buka buku pink sekali dgn refer letter dr hospital,senang xpayah cerita banyak dah?. Doakan baby & mama sihat ye semua?

Tggi sgt
10 Balas

Saya pon hampir nk insulin naseb sy mnx nk mkn ubat dulu.. Alhamdulillah bacaan ok terkawal.. Now dah 32 weeks.. Cume doktr kate risiko jika kencing manis cukup matang bole keluar dah..

tarikh kita masuk hospital sama.. tapi 5/2 saya dah miscarriage.. hehehe.. gws and semoga baby sihat ❤️

Ooo..prgi scan tpi leh detect kencing mnis skli erk...hurmmm..kesian awk..moga smua nya ok saje😁

4y ago

Brp bacaan gula tu...sbb saya 8 pun dah takut..sbb esok nak jumpa dokter kk

Sama la kita sis... Tp sekarang sy dah 32 minggu... On insulin juga...

Tumpg tye.. Ni cek drh ngn mnum air gula ye sis

4y ago

X dear,sy cuma cek darah n air kencing,tggi sgt terus refer hospital,n skang sy admit dan tgh on insulin 😅

Sian.. Bertabah ye sis. Moga dpermudahkan..

4y ago

In shaa Allah,kuat utk anak tercinta 🥰

aamiin.. in sha Allah..

Moga dipermudahkan urusan.

4y ago

Thanks,in shaa Allah...

Semoga sihat selalu

4y ago

In shaa Allah, thanks ye😊

Berapa week ni sis?

4y ago

6w6d...now dh 7w2d,baby sihat jer... heartbeat pun nampak dah😊