Boleh share tak pengalaman first time buka buku pink? Kena buat apa je ya? Ada scan sekali ke?

Sebab saya first time and esok appointment nk pergi buka buku pink. Nervous pula hahaha

1 Balas

kt tempat saya, diorg tak minta apa, tapi saya bawa softcopy sijil nikah n ic suami sbb dia tak bole masuk dulu. so diorg isi detail kt buku tuh je la. lepas tuh check tekanan darah, urine test, amik darah utk tgok kita jenis darah apa, check hiv n tgok hb berapa, n then last scan .tuh je kot. taktau la tempat awak mcm mana, ada yg lain juga. ni time saya buka dulu tau.