kidney cyst

Saya dah 37 weeks,tadi masa scan dkt KK tiba2 doktor nmpk ade benda besar dekat dgn pinggang baby dan masih x pasti ape,esok kena refer hospital. Doktor dkt KK kata mungkin kidney cyst.. ??? ade spe2 berpengalaman mcm ni x. ??? Tlg doakan baby sihat ye. ?

1 Balas

Sye pernah tpi mse tu bru 15 w dan doktor bgi cdgan utk buat pembedahan . Mse tu tkut sgt sbb mengandung tpi nk buat pembedahan. Tpi alhamdulilah sekrg bby dh selmat & dh bersalin pun 25/11 ritu ☺️ . Byk kn berdoa sis