Berapa peratus anda percaya pasangan anda?
Voice your Opinion
<50%
>50%
100%
Lain-lain (sila nyatakan)

3314 respon

29 Balas

1. percaya kepada Allah, Rasul, kitab , malaikat, qada qadar, hri kiamat. 2. bila percaya di atas, kita berserah kpd Allah moga dikurniakan pasangan saling menpercayai antara satu sama lain. 3. Nak nilaikan berapa peratus tu, tak reti lah 🤣

Walaupun suami kita yang kita cintai tu, tetap kena letak kecurigaan sedikit. Supaya kita pun selalu berjaga-jaga. Hati manusia kan. Hanya Tuhan yang tahu. Kena selalu berdoa agar pasangan kita ni setia. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

berapa kali dia curang dari bercinta smpai mngndung pn tetap prangai sama. saya jdi depression in pregnancy. tu pn dia ckp dh berubah saya tk bole percaya dan tawar hati.

Kadang percaya kadang tak percaya, setiap perbuatan mesti allah tunjuk. Cepat atau lambat jee, saya tawakal.

Takut untuk percaya lagi, trauma, sakit dikhianati belum pulih sepenuhnya. 😔...

99% ..1% kena ada tuk rs tak trust..nk2 br je msuk.tahun kedua perkahwinan

x tau nk ckap...bnyk menipu pada jujur.😌😌

kita tidak boleh 100% percaya..perlu ad sikap curiga juga..

entah..rasa percaya tu makin hari makin menghilang

25persen....hehehe...90% je min...