Apakah perasaan anda tentang pasangan anda selepas menjadi ibu bapa?

Select multiple options
Saya semakin jatuh cinta dengan pasangan saya
Persepsi saya terhadap mereka berubah... menjadi lebih teruk
Saya masih mempunyai perasaan yang sama tentang pasangan saya
Lain-lain (Komen di bawah)

505 respon

5 Balas

lepas ada anak, saya rasa saya semakin penat. sgt penat. kadang2 terfikir, lebih baik xde suami kalo lagi tmbh susah mcm ni. alhamdulillah untuk ibu2 yg dpt suami yg btggungjawab, prihatin, ringan tulang. anda sgt btuah.

2w ago

ya sama. saya pun sedang mengalaminya. kadang tu memang stress sgt. suami xmembantu uruskan anak. ada masa alhamdulillah dia sgt memahami and membantu. tapi bila time dia xmembantu tu buat kita naik hantu. nak marah lebih2 nanti jatuh derhaka pula. 😭 serba salah dibuatnya

Didik diri untuk lebih bersyukur kerana dikurniakan pasangan yg menjadi bapa kepada anak kami 🤲❣️

semakin sayang

☺️

💕