.. ?

Perasaan bila berada di tempat ini ?

.. ?
29 Balas

Saya pernah test upt sampai lebih 10 upt sbbkn x percaya dah naik 2 line...sampai genap 7 week...mmg nk g klinik nk scan baby betul ke tak pregnant...pg bangun tido rasa basah kat bwh...rupanya ada keluar darah...g juga klinik..doktor check xde kantung...klu bleeding msti tinggal kantung je kn...kadang2 upt ni mengelirukan...

Sedihhh.. saya 8tahun setiap bulan tu beli benda yg sama.. mgkin blom rezeki kita.. sabar ya sis.. sya doakan awak dpt zuriat. Awak2 semua doakan kami yer😭. Anak angkat sya umur 6 thun.. hari2 tnya "bila mommy nak kluar baby? Nak baby lelaki katanya😢. Mcm sedih tp tgelak jg la dgr dia tnya mcmtu..

5y ago

Terima kasih sis 😉

Puan jgn bersedih ya. InsyaAllah akan ada rezeki Puan nanti. Sy pun berpengalaman seperti Puan. Pernah kwn saya share tips, slps solat (ketika masih diatas sejadah) amalkan zikir Ya Khaliq, Ya Bari, Ya Musawwir (sambil pgg perut). Dgn izin Allah x lama sy amalkan, sy hamil. Hampir 3 thn sy ttc.

5y ago

Terima kasih sis infonya .. nanty saya buat insya allah.. 😉

Is okey sis.. Sbr je ok.. Tiap kali solat hari2 jgn putus doa mntak kt tuhan bg bby kt kite.. Pastu time sbur brsama ngn suami lbh kurang 3 kali or 2 kali dlm.seminggu. lg satu hbis je priod brsama ngn suami dlm.seminggu tu selang la dlm 2 hari or 3 hari..

5y ago

Okey noted sis .. thank you

1st pregnancy, gugur..unexpected pregnant masa tu since period tak teratur. Lepas gugur, baru rasa nak pregnant. Every month sy cek pakai clear blue.... Not pregnant.. And after kali ke3 finally pregnant balik.. Alhamdulillah

5y ago

Ken terang dua2 sis baru betul2 subur. Dalam 13hari lepas period selalunya

xpe. usaha lagii. blom rezeki. jgn stress klo kita tgh cuba nk hamil. .enjoy your day. .insyallah ad rezeki awk nnti. .sy dulu mcm tu jgk. . doa bnyk2. . jgn sedih ok

5y ago

Thank you sis .. i hope iam very strong to face it 😊

Sabar ye ,sy fhm prasaan sis sy pn masih mnunggu,pnah dlu sy smpai ttup ayat (not)tu pstu dlm hati ckp kn best klau result naik pregnant😭

Jangan sedih2. Insyaallah moga ada rezeki buat sis. Yg penting jaga kesihatan, jaga makan. Masa bersama atau sebelom tu doa mogaz ada rezeki

5y ago

Okay noted sis .. thank you😉

sabar dan positif... inshaaAllah bg nanti pd masa yang tepat... zuriat yang comel comellllll untuk sis dan suami 😍😍😍

5y ago

Aminn terima kasih sis 😘😘😘

teruskn ikhtiar dan berdoa..in shaa Allah sis pn akn dpt 2 line jugak nnti..aamin..jgn putus asa

5y ago

in shaa Allah ade la nnti..sabar k