any suggestions ?

Pepsimier Normal , darah Normal , Ludah Normal , x-ray Normal jaa .. scan adaa cyct tapi xaktif .. bulan 10 smpai laa tadi check cyct xmmbesar n xaktif .. tapi perut cramp² , bulat mcm daa preg 2 month .. 15/12 Mudahan laa missed period .. sbb naluri hati Ney ckp pregnant twin .. Tapi doc ckp tadi 6,or 1 2 tahun baru boleh pregnant sbb baru bulan 9 tadi keguguran .. kena rancangan .. betul Kar ? Lepas tu xperlu ambik Asid Foliq sebab Masih muda 23 tahun .. pening kepala fikir .. Bantu sya boleh ?? Apa perlu sya buat ?

2 Balas

Nak makan ubat apaa sis ? Perancang Kar ? Atau Asid Foliq tu ?

4y ago

Ok sis .. tq 🌺