Period lambat atau pregnant ?

Rekod pregnacy app ....4mnggu 3hari (Ahad :15/1/23) *1st last 15/12/22 (tahun lepas) Tak pasti period ke x...sbb xde darah keluar cam biasa ..Khamis (12/1/23) lps ada keluar darah sikit tapi halus 2kali...esoknya pun sama...smlm xpakai pad ...Smpai hari ni pun xde kuar apa2 darah..tapi tadi beli pregnant test macam xde positif.. tadi rendam kjap xsmpai 5minit....camne ya .nk jmpa doktor check ke?

Period lambat atau pregnant ?
6 Balas

Boleh tunggu lagi 48jam... sebab HGG akan Menigkat

1y ago

ok tq..tggu selasa Rabu nk test lg...tuu pun dh dh sabar nk check

Cuba tunggu lagi beberapa hari baru buat test lagi

dalam 3-7hari tuu cuba test semula yee

kalau mnyusukan baby mmg xperiod lama

better jumpa doktor

1y ago

baik...memang nk jumpa pun doktor....hrp esok lusa ni ...risau

Macam saya