Asid Folik

5 tahun makan perancang bulan 8 tadi pregnant nak masuk sebulan bulan 9 keguguran bulan 10 pantang smpai la bulan 11 .. 25/12 tadi balik Kat tempat suami .. dlm Masa 2 minggu Ney perut rasa xselesa n ludah darah(mcm first pregnant) .. Jumaat tadi chek .. Negative ? .. tapi perut still keras n memulas .. kalau missed period 15/12 nak chek lgi positive or Negative .. Tapi perlu Kar sya ambik Asid Folik lepas keguguran Ney ?

1 Balas

acid folic continue ja makan benda tu bantu pembentukan janin di awal kehamilan jika melekat klu ta pun masih boleh makan ja, sebab benda tu sbg supplement juga, bukan makan utk time pregnant saja