Detail Scan?

Penting x detail scan? Biasa utk week ke berapa? Kk ada buat x utk kita? Ke kena refer swasta jgk?

2 Balas

Refer swasta jugak sis. Kk tak berapa detail & hitam putih je. Detail scan ni boleh tau air keuban berapa, jantina anak, kesihatan anak. Dalam week 21 keatas dah boleh buat dah.

5y ago

Ikut klinik jugak. Tapi harga scan ni mahal skit la. Rituh saya buat dlm rm1++ camtu. Ikut pakej dia bagi.

Kk tak ada memang kena swasta biasa 20-28weeks buat detail scan.

5y ago

Hrga dia brapa biasanya?