Adakah anda pernah rasa pening seperti hendak pitam ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2401 respon

18 Balas

pernah, sebelum tau preg. n ingat abb darah rendah n kurang makan ,tapi bapa hari lepas tuh baru check n then kalau kluar lepas asar auto pitam even tgh duduk pun. tapi skrg da masuk 2nd trim okay sikit. just kalau perut ksong, jadi balik.

pernah masa first time tu rasa btul2 nk pejam mata, sbb tak pnah rasa pitam, before balik dr kk ambil darah mybe sbb blum mkan, nasib da siap masak n sempat tutup gas 😅

Ya, pernah. I was anemia in pregnancy. Bila hb low, mmg mudah pitam. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

ye, masa sblm tau preggy...lps 2 3 hri bru dpt taw preggy

pernah,mungkin sebab belum makan lagi kot time tu 😅

sebelum tahu pregnant slalu rasa pitam nak jatuh..

pernah dan kerap berlaku

ya..tp tak selalu

Ya. Bberapa kali

pening tak lama