Pening waktu hamil

Pening kepala waktu hamil, normalkan? Ada mummy alami benda sama ke

5 Balas

normal sya pn mcm tu tp bila sya muntah hilg pening tu..klau thn pening lg rsa sakit..bila dh muntah sekali hilg trus sakit kpala..tula lain org lain alahannya😊

ye sis ..masa saya first trim rasa pening smpai rasa mcm nk pitam je tiap kali berdiri ..

3y ago

normal ..

normal jew..sye slalu jew pening .dari awal kdungn smpai skrg dh msuk 20 week

3y ago

okey welcome

saya start 14 weeks mula pening kepala

3y ago

okay sis. sbb sy jarang pening. time preggy rasa sakit je kepala

normal.alahan tu