Pening Kepala Ketika Hamil

Adakah pening Kepala merupakan suatu kebiasan ketika hamil? Saya sudah pening kepala selama 3 minggu berturut. Saya menjadi risau

7 Balas

Xnormal... If pening jnis yg mkn panadol pon xde kurg...better pergi hospital or kk...refer pd doc... Sy 3*4 hari pening kepala xokey g hospital .dorg ambik drah buat ujian tkot ade pape...alhamdulillah xde cuma mgkin stress kjer dan penat xckup rehat...

Normal. Kalau risau jmpe doc. Mcm sy pun bgn pg x leh trus bgn kne slow2 kalau x memang sgt pening. Kdg x boleh bdiri or duduk terlalu lama kne baring je.

Normal. Sy pun mcm tu. Sampai doktor bagi ubat pening/loya sbb nak buat ape2 memang xlarat..

inshaa Allah normal , saya dh 18w pun sampai skrg masih sakit kepala

sy rase normal tu sis.. tu antara alahan biasa..

Kena g jumpa doktor.

normal tu😊